Velkommen til Møns Motionsklub

For større velvære

STAFET FOR LIVET

Møns Motionsklub deltog for første gang i 2015 med vores eget hold i Stafet For Livet. En kæmpe oplevelse vi aldrig glemmer.
Med kun 11 deltagere beslutttede vi, at gennemføre det 24 timer lange løb til fordel for Kræftens Bekæmpelse.
Fra kl. 14.00 den 20/6 til kl. 14.00 den 21/6-15 var der uafbrudt en eller flere løbere på banen for at støtte det gode formål.
Helt specielt er det, at løbe om natten og se solen stå op, på en kæmpe teltplads hvor 1000 mennesker er samlet. En helt speciel stilhed trods aktivitet af gående og løbende deltager samtidig med, at mange sover for samle kræfter til det bliver deres "tur".
stafetNaturligvis er der også tid til at hygge sig med fælles  spisning, kaffe og kagebord og morgenmad. Samt pauser med jordbærspisning,
blot der er mindst en på banen der går eller løber.
Ikke alle kunne deltage om natten, de tog så hjem i seng og medbragte så frisk morgenbrød til os andre næste morgen - Det var simpelthen "Verdensklasse". Tak for det.
Med 1070 omgange af 900 meter nåede vi 963 km eller 87,5 km pr. deltager ganske imponerende.
Også en kæmpe tak til alle vores sponsorer der støttede os, det var simpelthen over al forventning.
Alle fik reklameplads i Motionsklubben og efterfølgende på vores telt på pladsen i Vordingborg. Også på siden Stafet  For Livet Vordingborg blev disse omtalt.
Efter afviklingen og omtale i klubben, er der flere medlemmer der har givet udtryk for deltagelse næste år, så vi er sikker på, at endnu flere deltager i 2016 - det glæder vi os til.
Vi har her på siden samlet fotos som vi håber giver et lille billede af sammenholdet og den hyggelige atmosfære der hersker, trods det "alvorlige formål" vi med stor glæden deltager i. For som vores motto hedder "Det Går Til Et Godt Formål" er vi klar igen til næste år og næste år o.s.v.
Tusind Tak til alle deltagere.

Holdkaptajn
Maja Kristensen

holdet
Her ser i holdet, der var med på Stafetten.

Se flere billeder fra døgnet ved at gå ind her http://fotos.moensmotionsklub.dk