Velkommen til Møns Motionsklub

For større velvære

Velkommen

Dyrk motion, få godt humør og bedre velvære. Er vi aktive og holder os selv igang ved hjælp af motion og træning, får kroppen mere energi, da muskler, bevægeapparat og de indre processer bliver stimuleret og fungerer bedre. Man får et bedre immunsystem, mere energi og overskud og bliver dermed mere glad og posivtiv. En posivtiv livsholdning og et bedre helbred forbedrer livskvaliteten og forlænger levetiden.

Kunne du tænke dig at opnå ovenstående, så er Møns Motionsklub stedet som kan hjælpe dig med at nå målet - vi har rammerne, du har motivationen.

Træn evt.sammen med en ven eller veninde - det forpligter hinanden.
-  Kom ind og prøv, for at se om dette er tilbuddet for dig.
-  Kik ind eller ring til os for at aftale en gratis prøvetime
-  Sæt 1-2 timer af afhængig af tiden du har til rådighed
-  Medbring træningstøj/sko og drikkelse
-  Omklædning og badefaciliteter haves

Vi råder over en brugervenlig og ukompliceret maskinpark - vi har god plads og albuerum i lyse og behagelige lokaler.
Endvidere findes ro- og glidexmaskiner samt cykler og løbebånd til opvarmning og konditionstræning mm.
Vægttræningsudstyr findes til brugere, der er fortrolige med dette.
Vi hjælper dig igang på en sikker og rolig måde i dit tempo.
Træningsform og tid bestemmer du selv. Som nyt medlem instruerer vi dig sikkert og grundigt i brugen af alle fitnessmaskinerne. Samtidig udarbejdes et træningsskema. Det betyder at du hurtig bliver fortrolig med fitnessmaskinerne i Motionscenteret.
Træningsprogrammer findes i centret som opslag eller træningsmanualer.Her er du velkommen til at fordybe dig og finde den træningsform, der passer dig bedst.

I øvrigt vil du bemærke at kroppen i løbet af et par måneder vænner sig til træningen. Og når du er kommet i form, så vil du få et større overskud og have flere kræfter og et bedre humør i din hverdag. En stresset hverdag kan trænes væk- har du tænkt på det?

Har dette fanget din interresse, er du velkommen til at kikke indenfor i motionscenteret til en uforpligtende snak om dine muligheder for træning. (Betinget af du er fyldt 15 år)