Vil du være med?
Møns Motionsklub, stedet som kan hjælpe dig med at nå målet - vi har rammerne, du har motivationen. Træn evt. sammen med en ven eller veninde - det forpligter hinanden.


Kom og prøv
Kig ind eller ring til os, for at aftale en gratis prøvetime.
Medbring træningstøj/ sko og drikkelse. Omklædnings- og badefaciliteter haves.


Udstyr
Vi råder over kvalitetsudstyr - i lyse og behagelige lokaler. Et bredt udvalg til både den nye motionsnist og den erfarne udøver.
Vægttræningsudstyr findes til brugere, der er fortrolige med dette. Vi hjælper dig i gang på en sikker og rolig måde i dit tempo.


Træningsform og -tid
Som nyt medlem instruerer vi dig sikkert og grundigt i brugen af alle fitnessmaskinerne. Samtidigt udarbejdes et træningsskema. Det betyder, at du hurtigt bliver fortrolig i centret. 
Træningsprogrammerne findes i centret. Hos os er du velkommen til at fordybe dig og finde den træningsform, der passer dig bedst.


I øvrigt vil du bemærke, at kroppen i løbet af et par måneder vænner sig til træningen. Og når du er kommet i form, så vil du få et større overskud og have flere kræfter og et bedre humør i din hverdag. En stresset hverdag kan trænes væk - har du tænkt på det?

Stoffer
Hvis brugerne tages eller tidligere er taget i brug af forbudte stoffer, vil det medføre udelukkelse for bestandig fra Møns Motionsklub, uden nogen form for økonomisk kompensation.

Samarbejdspartnere DGI og Anti Doping Danmark

Medlemskab
Der er følgende muligheder kvartal- (650,-), halv- (850,-) og helårs (1200,- ved to opkrævninger 1300,-), samt 10-turskort (300,-).
Er du fyldt 65 eller under 18 år, koster helårsmedlemskabet 1000 kr. (en opkrævning). 

Bemærk! At uanset om du træner 1-2 eller flere gange om ugen, er prisen den samme. Det er kun tiden og din personlige målsætning, der bestemmer dit aktivitetsniveau.


Fysioterapeut
Når medlemskab er tegnet, kan du gratis få kontakt til vores fysioterapeut, hvis du har lidelser/ skavanker, du ønsker at drøfte med hende. Henvisningsseddel udfyldes, afleveres
til instruktøren og du vil blive kontaktet af fysioterapeuten, så I sammen kan aftale tid til en vurdering og rådgivning i motionscentret.


Medlemmerne
Vi har plads til alle, fra unge sportsfolk til friske pensionister. Motionsklubben har et godt miljø, hvor samværet foregår i en rolig og hyggelig tone. Især vores "seniorafdeling" i
formiddagstimerne bærer præg af "voksent" og sjovt fællesskab. Vi er et alsidigt motionscenter for alle aldersklasser (dog
minimum 15 år). Der dyrkes ikke bodybuilding.


Instruktørerne
Er alle ulønnede frivillige, som vil hjælpe dig i
gang med din træning.


Hjertestarter og førstehjælp

Instruktører i Møns Motionsklub har haft et  genopfriskningskursus.

Bestyrelsen

Vil du i kontakt med bestyrelsen kan du benytte  info@moensmotionsklub.dk


Formand Pierre Legér - Skolevænget 23 - 4780 Stege – 22 36 14 57 (bedst aften)

Kasserer Vagn Andersen – Nørresti 7 – 4780 Stege – 

Sekretær Ole Frandsen – Basnæsvej 19 – 4780 Stege – 

Næstformand Maja Kristensen – Fixvej 12 – 4700 Næstved – 

Teamleder Lars Filtenborg – Æbelnæsvej 44 – 4780 Stege – tlf. 21843828 - 

Instruktør Mona Frandsen – Basnæsvej 19 – 4780 Stege 21 84 42 76


Telelfon til Træningslokalerne 50 69 73 66 


Vedtægter for Møn Motionsklub kan læses her

KONTINGENT 2024
Grundet de høje portopriser vi nu har fået går vi fra i år over til at opkræve kontingent pr. email så for at lette kassererens arbejde beder vi dig om at sende din email til Vagn på email:

info@moensmotionsklub.dk snarest muligt.  På forhånd tak!